Disclaimer

Toeto > Disclaimer

Voor alle communicatie, welke mogelijk is gemaakt door middel van of voortvloeiend uit een onderdeel van deze website, zoals meningen, advies, standpunten, kennis of andere uitingen vallen volledig onder de verantwoording van de auteur in persoon. Toeto.com kan niet verantwoordelijk worden geacht voor uitspraken, gedaan door middel van of omtrent deze website, door de gebruikers van deze website. Toeto is een gecontroleerde site. Uitingen welke in strijd zijn met de Nederlandse wet kunnen geweerd worden; echter zonder enige garantie.

Toeto behoudt ten aller tijde het recht een gebruiker te blokkeren, stoppen of te wissen. Aangezien u immer in staat bent om deze disclaimer te lezen is deze disclaimer ook van toepassing wanneer u deze server via een zogenaamde 'deep-link' benadert, derhalve kunt u zich nooit beroepen op het ontbreken van kennis met betrekking tot deze disclaimer.
Beslissingsbevoegdheid ligt bij de beheerders en de eigenaar van Toeto.

Middels het gebruik van de op deze server aangeboden diensten, wanneer u zowel leest als schrijft, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.

U bent te gast op deze website, wij waarderen uw aanwezigheid zolang u onze gastvrijheid respecteert.

Zoeken

Delen

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via GoogleDelen via LinkedIn